Харків – місто, що дихає мистецтвом у кожному куточку своїх вулиць! Це місце, де кожна стіна стає полотном, а кожне перехрестя – місцем зустрічі ідей та творчості! Харківська художня душа – це синтез різноманітних культурних впливів, історичних спадщин і сучасних течій, що надають місту його неповторний колорит!

Саме тому, Кафедра маркетингу ХНЕУ ім. С. Кузнеця пропонує серію відео-інтерв’ю, у яких ми зануримо вас у світ відомих харківських митців, які не лише відтворюють цю душу у своїх творах, а й надихають інших на власну творчість! Вони відображають дух Харкова – міста, яке завжди в пошуку нового, завжди відкрите для нових ідей та експериментів!

До вашої уваги інтерв’ю з Володимиром Носанєм — відомим графіком, живописцем та книжковим ілюстратором, чия творчість відома не тільки в Україні, а й за її межами!

Його унікальний стиль — це органічне поєднання живопису та графіки, яке відзначається яскравими фарбами, декоративними колористичними рішеннями та глибоким філософським змістом! Жанровий діапазон його робіт включає портрети, пейзажі та сюжетно-тематичні картини, наповнені драматизмом життєвих ситуацій!

Приємного перегляду!